Η εταιρεία TAG accessorize θέλει όλοι οι πελάτες της να είναι ικανοποιημένοι από τις αγορές τους και για αυτό υιοθετεί την πολιτική των επιστροφών και αλλαγών. Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (2104634806 Κερατσίνι) ή (2114148025 Καλλιθέα) ή μέσω email στο [email protected] , ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας ή από τα καταστήματά μας.
Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών. Τα σκουλαρίκια ΔΕΝ αλλάζονται. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
Το κόστος της διαδικασίας αλλαγής του προϊόντος επιβαρύνει τον παραλήπτη. Σε περίπτωση προβλήματος με το προϊόν που έχετε αγοράσει τότε στέλνουμε νέο προϊόν με δικά μας μεταφορικά έξοδα. Σε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνεται ο πελάτης 3€ (τα μεταφορικά της επιστροφής του προϊόντος) καθώς και τα μεταφορικά της νέας αποστολής 3€. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αλλαγής προϊόντος και παραλαβή στα καταστήματα μας.